Maak kennis met PYM

 

 

Dag iedereen !!! Mijn naam is PYM. !! oftewel ook Protect Your Mobile!

 

PYM

@BackToMyOwner.com vroegen wij aan PYM om onze smart toestellen te beschermen.

Na de zoveelste inbraak in de krant en getuigenissen van zovelen hierover opnieuw en opnieuw te lezen en de ganse tijd te horen dat kostbare voorwerpen zoals smart toestellen, tablets, wearables enz..steeds maar weer verdwijnen of verloren of vergeten raken, besloten wij om hier iets aan te doen.

 

VOORUITKIJKEN IS DE SLEUTEL!!

 

Ik ben geboren op 8 juli 2015 met het enige doel u te helpen terugvinden wat u verliest of vergeet, wat het ook is, waar het ook verloren ging en onafhankelijk van wie het terugvindt. Van zodra u uw PYM label geregistreerd heeft, zullen mensen met minder eerlijke bedoelingen trouwens ook ontmoedigd worden omdat het stickertje aantoont dat dit specifieke toestel uw eigendom is en als dusdanig bij ons geregistreerd is. Het label kan daarenboven zeer moeilijk mechanisch verwijderd worden met risiko op beschadiging en krassen als gevolg.

 

Eens uw toestel GEPYMMED is, mag u ervan uitgaan dat het zijn weg naar u terugvindt. Bekijk hier enkele veelvoorkomende voorbeelden!

 

Er zijn verscheidene hightech truukjes daarbuiten om u toe te laten uw toestel terug te vinden maar die vereisen al een zekere kennis en zijn omslachtig en niet gebruiksvriendelijk. U kan ook uw eigen label drukken maar dit materiaal is niet bestendig noch geregistreerd.Bestel hier uw favoriete PYM sticker!

PYM is er om het iedereen GEMAKKELIJK te maken. U kan uw hebbeding individueel beschermen maar ook organisaties hebben er alle belang bij om hun leden aan te moedigen om hetzelfde te doen. We denken hierbij o.a. aan scholen of jeugdverenigingen, bedrijven en universiteiten... Er bestaan verschillende soorten smart devices, GSM toestellen, tablets, phablets, laptops, smartwatches, dashcams, geldbeugels, sleutels, bagage items enz....enz....

 

Eénmaal uw bezit GEPYMMED is, kan u een PYMFIE maken en naar al uw kontacten sturen om u bij de alsmaar groeiende PYM fanclub op facebook te voegen.

 

Onze visie is dat PYM een internationale standaard wordt voor bescherming tegen verlies en ontmoediging van diefstal van deze dure en funktioneel niet meer weg te denken middelen. Nog meer vragen? Neem gerust een kijkje op mijn veelgestelde vragen pagina.

 

 

PYM,

Nederlands
Français
English

2015 BackToMyOwner.com alle rechten voorbehouden. PYM copyright protected 2015.